FAQ

Hoeveel bedragen de verzendkosten?
Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Koortsmeter.nl is een zoekmachine die producten van verschillende shops verzamelt. We werken samen met deze shops, maar verkopen zelf geen producten. We verzamelen echter wel de producten van verschillende shops, zodat jij makkelijker kunt vinden wat je zoekt. Bij vragen is het beter om met de shop die de producten verkoopt contact op te nemen.

Bijvoorbeeld:
– voor de levertijd (verzendtijd, verzendkost, internationale verzending,…)
– met betrekking tot de voorraad (maat, stock,…)

Hoe bestel ik op jullie website?
Koortsmeter.nl is een platform dat producten van verschillende online shops verzamelt. Koortsmeter.nl verkoopt zelf geen producten, maar linkt door naar andere shops. Daarom is het niet mogelijk om op onze website zelf te bestellen. Zoek op Koortsmeter.nl de items van je dromen en word doorgestuurd naar de webshop die dat product aan de beste prijs aanbiedt. Zo makkelijk is het.

Ik heb geen bevestigingsmail van jullie gekregen. Is dat normaal?
Zelfs al hebt u een product besteld via Koortsmeter.nl , u zal nooit een bevestigingsmail van Koortsmeter.nl direct ontvangen. Ook al hebt u het desbetreffende product op Koortsmeter.nl gevonden, de aankoop wordt verder afgehandeld door de webshop zelf. Wanneer u geen bevestigingsmail na de aankoop heeft ontvangen, kan u best contact opnemen met de webshop zelf.

Wat moet ik doen als de prijs/ maat op Koortsmeter.nl verschilt van de informatie van de shop waar ik naartoe wordt geleid?
Alle informatie die je ziet op Koortsmeter.nl, ontvangen we van de webshops zelf. Die informatie wordt verzameld in een product feed, die tijdens de dag regelmatig wordt ge-updatet door Koortsmeter.nl en de shop zelf. Aangezien het om live informatie gaat, kan verschil optreden tussen de informatie die je op Koortsmeter.nl ziet en de informatie van de shop. Jammer genoeg kunnen we niet voorkomen dat de informatie die wij ontvangen soms verschilt van de informatie die je ziet op de website van de shop. Wanneer de prijs die je ziet op Koortsmeter.nl verschilt van de prijs van onze partnershop, is de prijs van de partnershop altijd de prijs zijn die u uiteindelijk moet betalen.